Komolyabb kihívás a fiatalok előtt

2013.09.03 18:24

A Csurgói KK II-es csapata is hamarosan megkezdi szereplését a számára új, NB I/B-s bajnokságban mind felnőtt, mind junior szinten. Mint biztos sokan tudják a fiúk az előző idényt az NB II Dél-Nyugati csoportjának első helyén zárták, ezzel kiharcolva a magasabb osztályba jutást.

A nagy részben az NB I-es junior, illetve ifjúsági csapatra épülő gárdák szeptember 15-én játsszák első mérkőzéseiket a Pécs csapataival. A Baranya megyei együttes tavaly még az NB I-ben vitézkedett, azonban végül a kiesés sorsára jutott. Az alapszakaszt a 9. helyen fejezték be, a rájátszásban azonban csak a 11. hely jutott nekik.

A Csurgói KK II-es csapata találkozik majd a bajnokság során hozzá hasonló korú csapatokkal is hiszen, például a Veszprém vagy a Balatonfüred is indít II-es számú gárdát ebben a küzdelem sorozatban.

A tavalyi szezonban a II. csapat házi góllövőlistájának élén a felnőttek között Megyeri Péter végzett 126 góllal, míg a junioroknál Tóth Károly Attila bizonyult a legeredményesebbnek 95 góllal. A játékoskeret összetétele nem változott.

Az együttes edzője Bencze József elégedett volt a fiúk teljesítményével az előző idényben. Emellett köszöni a szülőknek, illetve a szurkolóknak a sok biztatást és segítséget. Az új szezonban a szakember a bennmaradás kiharcolását tűzte ki célul a csurgói játékosok elé.

 

Férfi NB I/B-s kézilabda mérkőzés

Szeptember 15. vasárnap Csurgói Sportcsarnok

Csurgói KK II - Pécs VSE

Felnőtt mérkőzés:   18:00

Junior mérkőzés:     16:00

 

Belépőjegyek már kapthatók a Csurgói Sportcsarnokban hétköznapokon 8:00-20:00 között.

Mindenkit szeretettel várunk.

 

Hajrá Csurgó!