Meccsdömping a csurgói kézilabdában

2013.09.26 19:25

Bő két hét alatt rengeteg mérkőzés vár csapatainkra az adott bajnokságokban, illetve a kupában hazai környezetben.

Először szeptember 27-én (pénteken) az NB I-es ifjúsági és junior csapat lép pályára 14:00 és 16:00 órakor a PLER Budapest csapata ellen.

Egy nappal később szeptember 28-án (szombaton) felnőtt csapatunk fogadja pesti gárdát. A mérkőzés kezdési ideje 18 óra.

A vasárnapi nap sem maradunk kézilabda nélkül, hiszen az NB II-es női csapat is megkezdi menetelését a Hévíz gárdája ellen. A felnőtt mérkőzés 14 órai, míg a junior mérkőzés 16 órai kezdettel lesz megtekinthető. A nap folyamán 12 órától OSB mérkőzésre is sor kerül, a fiatalok a Bácska együttesét fogadják.

A következő héten október 2-án (szerdán) a Csurgói KK csapata a Gyöngyös gárdája ellen veszi fel harcot 18 órától. Az ifjúsági és junior mérkőzés is ezen a napon kerül megrendezésre, méghozzá 14 és 16 órától.

Október 6-án (vasárnap) az NBI/B-s csapat próbálja meg legyőzni a veszprémiek második csapatát. A felnőtt mérkőzés időpontja 18 óra, míg a junioré 16 óra.

NB I-es felnőtt együttes az előző héthez hasonlóan szintén szerdán, október 9-én játszik a bajnokságban. Ezúttal a Tatabánya gárdáját fogadjuk. A három csapatunk mérkőzésének időpontjai a megszokottak: felnőtt 18 óra, junior 16 óra, ifjúsági 14 óra.

Ezt követően csütörtökön OSB csapataink lépnek pályára. Az első mérkőzésen 14 órakor Pécs ellen, míg 16 órakor Szigetvár ellen.

Október 12-én (szombaton) a női együtteseink a Vasas gárdái ellen küzdenek majd 14, ill. 16 órától.

Október 13-án (vasárnap) először kerül sor nemzetközi kézilabda mérkőzésre Csurgón, ahol is férfi felnőtt csapatunk a spanyol Aragont fogadja. A mérkőzés kezdési időpontja 18 óra lesz.

Bíztassuk együtt csapatainkat.

Hajrá Csurgó!