Szép Nyári Nap Neoton-musical

2013.04.26 18:00

Csurgón, először kerül megrendezésre a Szép nyári nap musical a Nagyváthy János Középiskola diákjai előadásában.

 
Időpont: 2013. április 26.-án 18:00 órakor
 
Helyszín: Csurgó, Csokonai Közösségi Ház (Széchenyi tér 1.)

Szeretettel várjuk a kedves musical rajongókat, nézőket.


Belépő: Ingyenes
Támogatói jegyek kaphatók a Nagyváthy János Középiskola titkárságán, és a Csokonai Közösségi Ház irodájában, 500-1000-2000 Ft összértékben!

Igazi bulira készülnek a musical szereplői, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján "önkéntesen" utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, sőt még reggeli torna is van, meg munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet… A tábor vezetője, a helyi MGTSZ melléküzemágának vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli őket. Utóbbi nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja '56 után disszidált, s aki maga is renitens fiatalnak tűnik...

Ám az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz' az összes pesti tinédzser egyet akar: egy emlékezetes nyarat! Összevesznek, kibékülnek, szerelmesek lesznek, de legfőképp énekelnek és táncolnak a máig népszerű Neoton slágerekre. A Szép nyári nap, húsz évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli!